کلاهبرداران سایبری در دام پلیس فتا
در حدود دو سال پیش بود که با رصد تبلیغات غیرقانونی یک سایت با فعالیت هرمی در حوزه ی رمز ارزها به نام ( ای آی تریدز )، از طرف معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و ارجاع آن به کمیته تعیین مصادیق و محتوای مجرمانه، سایت مذکور فیلتر شد و با شفاف سازی
در حدود دو سال پیش بود که با رصد تبلیغات غیرقانونی یک سایت با فعالیت هرمی در حوزه ی رمز ارزها به نام ( ای آی تریدز )، از طرف معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و ارجاع آن به کمیته تعیین مصادیق و محتوای مجرمانه، سایت مذکور فیلتر شد و با شفاف سازی رسانههای معتبر مجازی و مکتوب در تهران و به طبع آن در سرتاسر کشور، که در خصوص این پروژه عظیم کلاهبرداری بینالمللی Aitrades ( ای آی تریدز ) آغاز شد و چهره سران اصلی این کلاهبرداری بزرگ و نجومی برای عموم مردم نمایان شد و با تلاش های بی وقفه ی همکاران ما و پلیس محترم فتای کشور تعداد زیادی از سر شبکه های این مجموعه کلاهبردار دستگیر و در اختیار مراجع قضایی قرار داده شدند.
اما از آنجایی که برخی از سران این پروژه در رسانه های معاند با نظام در خارج از کشور فعالیت نموده و اقدام به خروج کلان سرمایه و ارز از داخل کشور کرده اند و همینطور برای جلب اعتماد مردم خود را منتسب به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اعلام کرده اند، پر واضح است که دشمنان انقلاب از این طریق و در شرایط تحریم های سخت اقتصادی، بار دیگر قصد ضربه زدن به نظام مقدس جمهوری اسلامی را دارند. که البته با هوشیاری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و پلیس محترم فتای کشور جلوی اقدام مجرمانه ی این باند کلاهبردار گرفته شد.
اما مردم انقلابی و عزیز کشور به هوش باشند که در دام پروژه ی جدید و نقاب تازه ی این مجموعه ی فاسد گرفتار نشوند. پروژه جدید کلاهبرداری این مفسدین اقتصادی به نام (بیوارب دات کام) است.BVARB.COM
که با پوشش (دی ان ای کالج) در فضای مجازی شروع به فعالیت و تبلیغات نموده است.
لازم به ذکر است اقدامات لازم در خصوص جلوگیری از تبلیغات این مجموعه و فیلترینگ سایت مذکور نیز انجام شده است.
خصوصا که اغلب مراجع یا به فتوا و یا به احتیاط میفرمایند: مجاز نیست.
کما اینکه مقام معظم رهبری نیز آن را به قانون موکول میکنند.
قانون یعنی که مجلس تصویب کند و شورای نگهبان تأیید کند. البته رهبر معظم انقلاب تأیید و تصویب نهادهایی مانند بانک مرکزی را هم مجاز میدانند. که در مورد این فرقه ی کلاهبردار هیچ یک از تاییدیه ها ی مورد اشاره اخذ نشده و کاملا قابل استعلام از مراجع ذیصلاح است.
لذا از کلیه مردم خواهشمندیم تا هوشیار بوده و فریب ظاهر فریبنده این فعالیتهای به ظاهر اقتصادی را نخورند و سرمایههای زحمت کشیده خود را در اختیار این مفسدین فیالارض قرار ندهند.
و در صورت مشاهده ی هرگونه فعالیت یا تبلیغات با نام (دی ان ای کالج) یا (بیوارب دات کام) مراتب را به پلیس فتای استان محل اقامت خود اطلاع داده و یا با مراجعه به تارنمای کمیته تعیین مصادیق و محتوای مجرمانه کشور به نشانی internet.ir اطلاع رسانی فرمایند.
برچسب ها :پلیس فتا ، دی ان ای کالج ، فضای مجازی ، کلاهبرداران سایبری ، گیل ابراز
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0