کد خبر : 5162
تاریخ انتشار : سه شنبه ۴ تیر ۱۳۹۸ - ۱۰:۴۸

معاون امور اقتصادی استانداری گیلان: بهره برداری واحدهای نیمه تمام در اولویت است

معاون امور اقتصادی استانداری گیلان: بهره برداری واحدهای نیمه تمام در اولویت است

⭕معاون امور اقتصادی استانداری گیلان: بهره برداری واحدهای نیمه تمام در اولویت است معاون امور اقتصادی استانداری گیلان گفت: بهره برداری از واحدهای نیمه تمام در اولویت کاری قرار دارد و نسبت به این امر، اهتمام جدی داریم. به گزارش واحد روابط عمومی سازمان صنعت، معدن وتجارت استان گیلان، آرش فرزام صفت در جلسه کارگروه

⭕معاون امور اقتصادی استانداری گیلان: بهره برداری واحدهای نیمه تمام در اولویت است

معاون امور اقتصادی استانداری گیلان گفت: بهره برداری از واحدهای نیمه تمام در اولویت کاری قرار دارد و نسبت به این امر، اهتمام جدی داریم.

به گزارش واحد روابط عمومی سازمان صنعت، معدن وتجارت استان گیلان، آرش فرزام صفت در جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان گیلان در لاهیجان افزود: ۱۵و احد نیمه تمام با یک هزار اشتغال جدید در شهرستان درحال ساخت و تکمیل است و اولین اقدام، کمک به این واحدهاست تا بتوانند به بهره برداری و تولید برسند.
وی خاطرنشان کرد: از محل تسهیلات روستایی ۳۵ میلیارد تومان برای لاهیجان تعریف شده که تاکنون ۲۵ میلیارد ریال آن پرداخت شده و مشکلات ۱۵و احد صنعتی و تولیدی شهرستان نیز در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان با حضور مدیران کل حوزه اقتصاد و صنعت گیلان و لاهیجان بررسی شد.
به گفته فرزام صفت، بسیاری از مشکلات واحدهای اقتصادی و تولیدی خارج از مدیریت یک شرکت و یا واحد است و تلاش می‌شود به این مشکلات رسیدگی و در اسرع وقت نسبت به رفع مشکلات این واحدهای تولیدی اقدام و به آنها کمک شود تا به فعالیت اقتصادی خود ادامه دهند و به چرخه تولید برگردند زیرا اشتغال مهمترین اولویت در واحدهای اقتصادی است که مورد حمایت قرار می‌گیرد تا مشکلی در روند کار ایجاد نشود و از تولید آنها نه تنها کاسته نشود بلکه چند برابر افزایش یابد.
شهرستان لاهیجان قطب صنعت غذایی گیلان است
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان نیز در این جلسه خواستار تسریع در اجرای مصوبات کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان در شهرستان‌ها شد و اظهار داشت: در مجموع پرداختی به واحدهای صنعتی و تولیدی گیلان ۵۰۹ میلیارد تومان است که ۴۵۰ میلیارد تومان هم تصویب و معرفی شده و در نزد بانک‌ها وجود دارد که بتدریج پرداخت خواهدشد.
فرهاد دلق پوش افزود: جایگاه ویژه این شهر در گیلان بر کسی پوشیده نیست،شهرستان لاهیجان قطب غذایی استان گیلان و دارای برند کشوری در این زمینه است.
وی خاطرنشان کرد: فرصت بسیار کم است و بر همین اساس باید مصوبات کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید که بصورت ویژه به دستگاه‌ها اعلام می‌شود؛ بطور جدی پیگیری و در روند اجرایی آن در شهرستان‌ها تسریع شود.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان از مدیرکل گمرک استان به دلیل همکاری در تسریع روند محموله های صادراتی تقدیر کرد و گفت: آقای ابوالقاسم یوسفی نژاد طی بازدید مشترکی که ازواحدهای صنعتی داشته ایم، مقرر نموده اند که کارشناسان گمرک با حضور در محل واحد صنعتی در روند صدور محصولات صادراتی گیلان تسریع نمایند و این الگوی ارزشمند تعامل، لازم است در سایر ادارات و بانکها تسری یابد.
در ادامه فرماندار شهرستان لاهیجان نیز اظهار داشت: معیشت مردم و اشتغال، دغدغه مشترک همه ارکان نظام است و با توجه به نامگذاری سال جاری به رونق تولید از سوی مقام معظم رهبری و سیاست گذاری‌های دولت می‌توانیم امید بهتری به آینده تولید و کسب و کار استان و شهرستان داشته باشیم.
اسماعیل میرغضنفری افزود: گرچه لاهیجان به عنوان شهرستانی برخوردار مطرح شده ولی مشکلات ملی و زیرساخت‌ها در این شهر شهرستان اعم از آب، کشاورزی، راه و برق وجود دارد.
وی اظهار داشت: لاهیجان نزدیک ۱۷۰ هزار نفر جمعیت دارد که از مجموع ۱۶۵و احد تولیدی که دارای پروانه بهره برداری هستند تعداد ۹۴ واحد بصورت میدانی فعال بوده و جدی کار می‌کنند.
فرماندار لاهیجان تصریح کرد: حدود پنج هزار و ۳۸۰ نفر نیروی انسانی نیز در این واحدها مشغول به کار هستند و بقیه واحدهای اقتصادی هم یا ابطال پروانه کردند و یا به واحدهای صنفی تبدیل شده اند.
وی با اشاره به آخرین وضعیت اقتصادی لاهیجان خاطرنشان کرد: شش واحد ایجادی در این شهرستان با پیشرفت فیزیکی بین ۶۰ تا ۹۰ درصد با مجوز اشتغال ۴۰۷ نفر در حال ساخت می‌باشند و به ۹ واحد با مجوز اشتغال ۴۴۶ نفر جواز تأسیس داده شده که در سیر مراحل اداری کار خود هستند و در این مسیر از ۱۴ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان تسهیلات ارزان قیمت هم بهره مند شده‌اند.
وی یادآور شد: در بخش مشاغل خانگی نیز در این شهرستان ۲۱۵ نفر با اعتبار بیش از یک میلیارد و ۹۵۰ میلیون تومان اشتغالزایی شده است.
میرغضنفری عملکرد لاهیجان را در اشتغالزایی در سال جاری ۱۲۱ نفر با مبلغ اعتباری یک میلیارد و ۲۶۵ میلیون تومان دانست و گفت: ۶۵ درصد این اعتبارات اشتغالزا در شهرستان جذب شده است.
این مسئول در لاهیجان اظهار داشت: مجموع سهم اعتبارات شهرستان در سامانه کارا ۲۱ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان بوده و با توجه به اینکه اعتبار شناور بوده؛ ۲۴ میلیارد و ۱۳۲ میلیون تومان با تعداد اشتغال ۳۹۱ نفر را توانسته جذب کند که درصد جذب ۱۱۴ درصد یا به عبارتی ۱۴ درصد بیش از سهمیه در نظر گرفته شده است.
میرغضنفری افزود: در بخش بوم گردی هم تعداد ۵۰ نفر به بانک‌های عامل معرفی شدند که هشت نفر مبلغ یک میلیارد و ۹۲۶ میلیون تومان تسهیلات دریافت کردند و هفت پرونده در بانک‌ها منتظر تخصیص اعتبار هستند که در مقطعی بانک‌ها به دلیل کمبود نقدینگی نتوانستند پاسخگو باشند و تعداد ۲۹ واحد با ظرفیت ۵۹ اتاق در حوزه بومگردی و ۳۵ نفر هم از این مسیر به دلیل طولانی شدن کار انصراف دادند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.