بازدید فرماندار شهرستان لاهیجان ازبازار،محل اسکان فرهنگیان ،بیمارستان پیروز،شرکت ملی پخش آورده های نفتی
بدون تردید یکی از عواملی که میتواند منجر به وفاق و همدلی گردد و شناسایی وحل کمبود مشکلات را با هزینه و زمان کمتر منجر شود حضور مسئولین در میان مردم و بازدیدهای میدانی ولمس حضوری مسائل می باشد .
در همین راستا مهندس میرغضنفری فرماندار به همراه دکتر اکبری و مهندس جهانگیری معاونین سیاسی و عمرانی فرمانداری شهرستان لاهیجان صبح امروز از محل اسکان فرهنگیان در مدارس مختلف شهربازدید کردند .
هم چنین باتوجه به تعطیلات واهمیت بیمارستانها ومسائل بهداشت ودرمان از بیمارستان جدید التاسیس پیروز بازدید کرد و عملکرد و موضوعات مربوط به کمبود های این بیمارستان را با مسئولین بیمارستان مورد بررسی قرار دادند .
مهندس میرغضنفری به مناسبت روز ملی شدن صنعت نفت و شروع تعطیلات وامرسوخت رسانی درجایگاه ها از شرکت ملی فراورده های نفتی شهرستان لاهیجان بازدید بعمل آوردند .
هم چنین باتوجه به ایام اعتکاف فرماندار شهرستان لاهیجان به همراه معاونین خود با معتکفین شهرستان لاهیجان دیدار و گفتگو نمود.