کد خبر : 2287
تاریخ انتشار : یکشنبه ۶ آبان ۱۳۹۷ - ۹:۰۷

🔴مدیر آمار و اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی گیلان مطرح کرد:اجرا و استقرار نظام ارجاع الکترونیک دستاورد مهم علوم پزشکی گیلان

🔴مدیر آمار و اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی گیلان مطرح کرد:اجرا و استقرار نظام ارجاع الکترونیک دستاورد مهم علوم پزشکی گیلان

🔴مدیر آمار و اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی گیلان مطرح کرد:اجرا و استقرار نظام ارجاع الکترونیک دستاورد مهم علوم پزشکی گیلان ◀حقیقی///پایگاه خبری گیل ابراز رشت- مدیر آمار و اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی گیلان اجرا و استقرار نظام ارجاع الکترونیک را مهم‌ترین دستاورد این دانشگاه دانست و گفت: دسترسی عادلانه و کم‌ هزینه به خدمات سلامت

🔴مدیر آمار و اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی گیلان مطرح کرد:اجرا و استقرار نظام ارجاع الکترونیک دستاورد مهم علوم پزشکی گیلان

◀حقیقی///پایگاه خبری گیل ابراز

رشت- مدیر آمار و اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی گیلان اجرا و استقرار نظام ارجاع الکترونیک را مهم‌ترین دستاورد این دانشگاه دانست و گفت: دسترسی عادلانه و کم‌ هزینه به خدمات سلامت مزیت این طرح است.

به گزارش خبرنگار مهر، متین رمضانی صبح یکشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه که در علوم پزشکی گیلان برگزار شد با اشاره به دستاوردهای این دانشگاه در حوزه آمار و برنامه‌ریزی، اظهار کرد:‌ اجرا و استقرار نظام ارجاع الکترونیک یکی بزرگترین دستاوردهای دانشگاه علوم پزشکی گیلان است.

رمضانی افزود: نقاط پوشش داده شده و مجهز به شبکه ملی سلامت در استان گیلان از ۱۶ درصد به مرز ۷۵ درصد ارتقای یافته است. در حال حاضر بیش از  یک هزار نقطه شبکه ملی سلامت در گیلان فعال هستند.

مدیر آمار و اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی گیلان ادامه داد: دانشگاه علوم پزشکی گیلان با همکاری مشترک اداره کل ارتباطات و فناوری این استان در یکسال گذشته موفق شد نقاط کور را از ۲۰۳ نقطه به ۹۳ نقطه کاهش دهد.

وی با اشاره به اینکه رسیدن به دانشگاه‌های نسل سوم از اهداف دانشگاه علوم پزشکی گیلان است، گفت: دستیابی به این اولویت مهم بدون ارتقای حوزه IT و آمار و اطلاعات امکان پذیر نبود.

رمضانی با بیان اینکه یکی دیگر از برنامه‌های دانشگاه علوم پزشکی گیلان توسعه خدمات الکترونیک سلامت است، گفت: این دانشگاه با استفاده از پتانسیل علمی خود پیشرو بودن در حوزه دانشگاه‌های نسل سوم کشور را از اهداف اصلی قرار داده است.

وی با اشاره به موضوع استقرار نظام ارجاع الکترونیک(پروژه مارلیک)‌ در گیلان گفت:با استقرار نظام ارجاع الکترونیک،‌ دسترسی عادلانه و کم‌ هزینه به تمامی خدمات سلامت برای اقشار مختلف مردم در همه مناطق استان گیلان فراهم می‌شود.

رمضانی یادآورشد: نظام ارجاع الکترونیک به صورت پایلوت در شهرستان‌های ماسال،‌ صومعه‌سرا،‌ لنگرود،‌ انزلی و رضوانشهر اجرا شده است.

مدیر آمار و اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی گیلان با بیان اینکه توسعه خدمات الکترونیک سلامت از اهداف استراتژیک دانشگاه علوم پزشکی است، اظهارکرد: با این روش امکان تبادل اطلاعات پرونده الکترونیک سلامت در بستری مناسب،‌ ارتقای خطوط ارتباطی بین تمامی نقاط شناسایی شده دانشگاه علوم پزشکی گیلان فراهم می‌شود.

رمضانی با اشاره به اجرای طرح سیستم یکپارچه مدیریت انبار دارو و تجهیزات، افزود: ‌افزایش رقابت‌پذیری در میان شرکت‌های پخش دارو،‌ کاهش هزینه‌های خرید اقلام مختلف پزشکی،‌ امکان نظارت بر تجویز و خرید داروهای گران قیمت از جمله مزایای اجرای این طرح است.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.