🔴دبیر کارگروه تنظیم بازار:پروانه کسب نانواییهای بیکیفیت تعلیق میشود/تشدید نظارت بر پخت نان
⬛پایگاه خبری گیل ابراز 🔷فرهاددلق پوش گفت: با توجه به عرضه آرد یارانه ای به نانوایان، و اینکه نان، قوت غالب مردم جامعه می باشد فعلا با درخواست افزایش قیمت انواع نان از جانب رئیس اتحادیه نانوایان مخالفت گردید و بنابر این به قیمت ثابت به مردم عرضه خواهد شد. 🔷فرهاد دلق پوش، دبیر کارگروه
⬛پایگاه خبری گیل ابراز
🔷فرهاددلق پوش گفت: با توجه به عرضه آرد یارانه ای به نانوایان، و اینکه نان، قوت غالب مردم جامعه می باشد فعلا با درخواست افزایش قیمت انواع نان از جانب رئیس اتحادیه نانوایان مخالفت گردید و بنابر این به قیمت ثابت به مردم عرضه خواهد شد.
🔷فرهاد دلق پوش، دبیر کارگروه تنظیم بازار استان در جلسه ای که در محل سالن جلسات استانداری گیلان برگزار گردید اعلام کرد: با افزایش قیمت نان در گیلان موافقت نشد و پروانه کسب نانوایی های بی کیفیت تعلیق خواهد شد.
🔷رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت استان گیلان ادامه داد: دستورالعمل و روش اجرایی برخورد با نانوایان متخلف در استفاده از جوش شیرین و عدم رعایت موازین بهداشتی به ویژه کیفیت نان به کلیه نهادهای نظارتی مرتبط ابلاغ خواهد شد.
🔷وی اظهار داشت: با توجه به عرضه آرد یارانه ای به نانوایان، و اینکه نان، قوت غالب مردم جامعه می باشد فعلا با درخواست افزایش قیمت انواع نان از جانب رئیس اتحادیه نانوایان مخالفت گردید و بنابر این به قیمت ثابت به مردم عرضه خواهد شد.
🔷دبیر کارگروه تنظیم بازار استان گیلان در بخشی دیگر از جلسه کارگروه از الزام ارائه فاکتور به مصرفکنندگان سخن گفت و ادامه داد: برای هر کالایی که با ارزش پانزده هزار تومان به بالا، در صورت درخواست مشتری، صاحبان صنوف ملزم به صدور فاکتور هستند.
🔷وی در ادامه به عدم افزایش نرخ نان از سال ۹۳ اشاره و تصریح کرد: این کالا در جامعه ما، از جمله کالاهای استراتژیک است و علیرغم افزایش قیمت های خدمات رسان به پخت نان از جمله حمل و نقل و انرژی، افزایش قیمت آن در شرایط فعلی باعث نارضایتی مردم جامعه خواهد شد.
🔷دلق پوش در پایان گفت: افزایش یا کاهش نرخ نان از قوانین کشوری تبعیت می کند و به صورت یکسان عمل خواهد شد.
🔷وی همچنین از مصوبه دیگر کارگروه تنظیم بازار استان در خصوص تشدید نظارت بر کیفیت پخت نان خبر داد و اظهار داشت: بر اساس این مصوبه کارگروه تنظیم بازار، مرکز بهداشت استان مکلف به ارائه گزارش بازدیدهای دوره ای در خصوص کیفیت نان و وضعیت استفاده از جوش شیرین به کارگروه گردید.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0