کد خبر : 15340
تاریخ انتشار : جمعه ۱ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۹:۰۸

خطر ابتلا و مرگ و میر مردان به کرونا بیشتر است

خطر ابتلا و مرگ و میر مردان به کرونا بیشتر است

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان گفت: از آنجایی که خطر ابتلا و مرگ و میر مردان به بیماری کرونا بیشتر است، توجه به سلامت این گروه در زمان همه گیری کووید ۱۹ از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است. گیل ابراز: دکتر آبتین حیدرزاده در گفت وگویی با بیان اینکه یکم تا هفتم اسفندماه سال جاری بمناسبت

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان گفت: از آنجایی که خطر ابتلا و مرگ و میر مردان به بیماری کرونا بیشتر است، توجه به سلامت این گروه در زمان همه گیری کووید ۱۹ از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است.

گیل ابراز: دکتر آبتین حیدرزاده در گفت وگویی با بیان اینکه یکم تا هفتم اسفندماه سال جاری بمناسبت هفته سلامت مردان ایران نامگذاری شده است، اظهار کرد: «همه گیری کرونا، توجه بیشتر به سلامت مردان» شعار امسال هفته سلامت مردان است.

وی با بیان اینکه مردان به دلایل مختلفی کمتر به سلامت خود اهمیت می دهند گفت: این هفته فرصت مناسبی است که با اطلاع رسانی و انجام فعالیت های آموزشی و … این گروه را که نیمی از جمعیت کشورمان هستند، نسبت به سلامت خودشان حساس کنیم.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ادامه داد: بسیاری از بیماری های مردان، مانند بیماری های قلبی و عروقی، انواع سرطان، فشارخون بالا، دیابت و اختلالات روانی با رعایت نکات ساده ای قابل پیشگیری است و مردان می بایست قبل از آنکه دچار بیماری و عوارض آن شوند، به سلامت خود اهمیت دهند.

وی خاطرنشان کرد: از آنجایی که خطر ابتلا و مرگ و میر مردان به بیماری کرونا بیشتر است، توجه به سلامت این گروه در زمان همه گیری کووید ۱۹ از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است و به همین دلیل شعار امسال هفته سلامت مردان با محوریت پ همه گیری کرونا؛ توجه بیشتر به سلامت مردان” نامگذاری شده است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان حفاظت از سلامت خانواده و پیشگیری از ناباروری مردان، بهبود و حفظ سلامت روان مردان در دوره کرونا، شیوه زندگی سالم مردان در بحران کرونا با تاکید بر چاقی، سرطان های شایع مردان و مراقبت های پیشگیرانه در دوره کرونا، کنترل عوامل خطر کرونا در محیط کار، نقش باورهای فرهنگی مردان در حفظ و ارتقای سلامتی خود در دوره کرونا، (روز پدر) گرامیداشت مقام پدران و توجه بیشتر به سلامت آنان در دوره کرونا را از شعارهای پیش بینی شده برای هفته سلامت مردان ایران عنوان کرد./ایسنا

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.