کد خبر : 13575
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۲۷ آذر ۱۳۹۹ - ۱۸:۲۸

پیدا شدن زیورآلات یک شهروند توسط کارگران کارخانه کودآلی رشت

پیدا شدن زیورآلات یک شهروند توسط کارگران کارخانه کودآلی رشت

پس از دو روز جست‌وجو زیورآلات گمشده یک شهروند توسط کارگران کارخانه کودآلی رشت پیدا و به صاحبش برگردانده شد. گیل ابراز: در دو روز گذشته شهروند خانمی به کارخانه کود آلی لاکان مراجعه و اعلام کرد که طلاها و اشیاء قدیمی وی به همراه زباله‌های منزلش به این کارخانه انتقال یافته است. پس از

پس از دو روز جست‌وجو زیورآلات گمشده یک شهروند توسط کارگران کارخانه کودآلی رشت پیدا و به صاحبش برگردانده شد.

گیل ابراز: در دو روز گذشته شهروند خانمی به کارخانه کود آلی لاکان مراجعه و اعلام کرد که طلاها و اشیاء قدیمی وی به همراه زباله‌های منزلش به این کارخانه انتقال یافته است.

پس از درخواست کمک این شهروند برای پیدا کردن زیورآلاتش، کارگران زحمتکش کارخانه کود آلی نیز در حین انجام کارهایشان دو روز تمام عملیات جست‌وجو را در بین زباله‌های ارسال شده انجام و نهایتا اشیاء قدیمی گمشده وی را پیدا می‌کنند.

لازم به ذکر است جواهرات و زیورآلات این شهروند با تلاش صادقانه و شبانه‌روزی کارگران کارخانه کود آلی، امروز به صاحبش تحویل داده شد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.