خطر اوج گیری دوباره کرونا بیخ گوش گیلانیها

معاون دانشگاه علوم پژشکی گیلان هشدار داد: بی توجهی به دستورالعملهای بهداشتی در گیلان خطر اوج گیری دوباره کرونا را در مناطق سفید استان تشدید کرده است. گیل ابراز : معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان امروز گفت : در پی افزایش مسافرت به استان و ازدحام مردم در اماکن عمومی و از سوی دیگر
معاون دانشگاه علوم پژشکی گیلان هشدار داد: بی توجهی به دستورالعملهای بهداشتی در گیلان خطر اوج گیری دوباره کرونا را در مناطق سفید استان تشدید کرده است.
گیل ابراز : معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان امروز گفت : در پی افزایش مسافرت به استان و ازدحام مردم در اماکن عمومی و از سوی دیگر بی توجهی به به دستورالعمل های بهداشتی به ویژه فاصله گذاری اجتماعی احتمال اوج گیری دوباره کرونا در مناطق سفید یا کم خطر را ۲چندان کرده است.
دکتر آبتین حیدرزاده با اشاره به اینکه کرونا همچنان در کمین گیلانیان است افزود: اگر چه وضعیت ثبات در استان حاکم است اما نگرانی ها در خصوص افزایش ابتلا به کرونا وجود دارد و مردم نباید خاطر جمع باشند.
وی گفت : روزانه ۳۰ تا ۴۰ مورد ابتلا به کرونا در استان گزارش می شود که این به این معناست که هنوز خطر ابتلای به کووید ۱۹ وجود دارد. معاون دانشگاه علوم پژشکی گیلان در پایان از مردم خواست همچنان رعایت دستورالعمل های بهداشتی را سرلوحه کار خود قرار دهند.
برچسب ها :خطر اوج گیری کرونا ، خطر کرونا ، گیل ابراز ، معاون دانشگاه علوم پژشکی گیلان
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0