کد خبر : 34246
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۴ - ۲۰:۳۱

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری گیلان؛

۱۵۶ هکتار جنگل گیلان طعمه حریق شد

۱۵۶ هکتار جنگل گیلان طعمه حریق شد
طرح آبخیزداری در ۱۰ شهرستان استان گیلان از جمله املش، تالش، رشت، فومن، ماسال و سیاهکل در حال اجراست؛

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری گیلان گفت: ۱۵۶ هکتار از عرصه‌های جنگلی استان امسال دچار آتش سوزی شد که بیشتر آنها سطحی بوده است.

به گزارش پایگاه خبری گیل ابراز؛ «کامیار مرزبانی» روز چهارشنبه به مناسبت هفته بزرگداشت منابع طبیعی در نشست خبری اظهار کرد: مردم در جلوگیری از آتش‌سوزی‌ها در عرصه‌های جنگلی و مراتع نقش مهمی دارند و به همکاری آنان نیاز است.

وی در ادامه با اشاره به پویش مردمی کاشت یک میلیارد اصله درخت در کشور اضافه کرد: در اجرای این پویش تعهد گیلان در مدت چهار سال، ۳۲ میلیون اصله درخت است که تاکنون ۲ سال از اجرای پویش گذشته است.

مدیرکل منابع طبیعی: ۱۵۶ هکتار از عرصه‌های جنگلی گیلان دچار آتش‌سوزی شد

«مرزبانی» گیلان را قطب زراعت چوب و تولید صنوبر خواند و اضافه کرد: برنامه زراعت چوب در یکصد هکتار از اراضی در راستای توسعه صنوبر در دست اجرا است.

وی در ادامه با تشریح اقدامات منابع طبیعی و آبخیزداری گیلان در سال جاری بیان کرد: امسال ۷۸۱ مترمکعب چوب آلات قاچاق کشف و ضبط شد و هزار و ۳۳۵ نفر ار عوامل تخلف دستگیر شدند.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری گیلان در ادامه اظهار کرد: هزار و ۱۴ هکتار از اراضی امسال به بنیاد مسکن تحویل داده شد ضمن اینکه ۳۷ هکتار عرصه برای سرمایه گذاری اختصاص داده شد.

وی با تشریح سایر برنامه های اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری گیلان در سال جاری بیان کرد: طرح آبخیزداری در ۱۰ شهرستان استان گیلان از جمله املش، تالش، رشت، فومن، ماسال و سیاهکل در حال اجراست.

۹ تا ۱۵ اسفندماه هفته منابع طبیعی و آبخیزداری نام گرفته است.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.