در جشنواره فیلم کوتاه رشت؛
اکران ۳ فیلم کوتاه روسی در جشنواره فیلم کوتاه رشت

به گزارش پایگاه خبری گیل ابراز؛ علی محجوب خانواده دبیر شورای سیاستگذاری سومین جشنواره فیلم کوتاه رشت در حاشیه برگزاری کارگاه آموزشی ونمایش فیلم مستند خارجی در گفت وگو با خبرنگاران ضمن ابراز خرسندی درمورد روند مطلوب برگزاری کارگاه آموزشی گفت: بامدرسی استاد فریدون حسن پورکه از داوران جشنواره نیز هستند ،این کارگاه آموزشی برگزار شد که مورد استقبال هنر جویان وفیلم سازان جوان قرار گرفت.
وی افزود:در این کار گاه آموزشی فیلم سازان جوان و علاقه مندان به سینما با مباحثی از ایده تا اجرا براساس آخرین یافته های علمی و عملی بیشتر آشنا شدند.
وی درمورد نمایش فیلم مستند خارجی با ترجمه زنده گفت: در ادامه این کارگاه آموزشی ۳فیلم از آستاراخان روسیه با ترجمه زنده به نمایش درآمد که در این فیلم های مستند از آثار تاریخی ومراکز دیدنی و گردشگری برای فیلم سازان جوان و هنر جویان به نمایش درآمد.
وی با اشاره به بخشی دیگر از برنامه های جنبی اشاره کرد وگفت:پرسش و پاسخ و تبادل تجربه از پروژه فیلم کوتاه ایرانی از زبان یک فیلم ساز جوان ایرانی و بینالمللی وچند فیلم مستند خارجی از آستاراخان روسیه انجام شد و با اعطای گواهینامه حضور این کار آموزشی به کار خود پایان داد.
برچسب ها :اخبار فرهنگی در گیل ابراز ، اخبار گیلان ، اکران ۳ فیلم کوتاه روسی در رشت ، جشنواره فیلم کوتاه رشت ، فرهنگ گیلانی ها ، گیل ابراز ، گیلان ، هنر گیلان
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0