کد خبر : 31807
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۷ دی ۱۴۰۳ - ۱۹:۳۳

اخبار اقتصادی گیلان ؛

کمبود زمین چالش اصلی در اجرای طرح ملی مسکن

کمبود زمین چالش اصلی در اجرای طرح ملی مسکن
کمبود زمین چالش اصلی در اجرای طرح ملی مسکن است.؛

مدیرکل بنیاد مسکن گیلان گفت: کمبود زمین در گیلان از چالش های اصلی در اجرای طرح ملی مسکن و جوانی جمعیت است.

به گزارش پایگاه خبری گیل ابراز؛مهندس حامد دائمی به همراه معاونین با حضور در استانداری گیلان با «آرش فرزام صفت» سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری دیدار و گفتگو کرد.

«حامد دائمی» مدیرکل بنیاد مسکن گیلان به کمبود زمین به عنوان یکی از چالش‌های اصلی در اجرای طرح‌های ملی مسکن و جوانی جمعیت اشاره کرد و گفت: نبود زمین کافی مانع از تحقق اهداف برنامه‌ریزی شده در زمینه تأمین مسکن برای اقشار مختلف جامعه شده است و لازم است تدابیر ویژه‌ای برای حل این مسئله اندیشیده شود.

بنیاد مسکن در پیشانی پاسخگویی به مردم قرار دارد

«آرش فرزام صفت» سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری گیلان در این دیدار تاکید کرد: بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در پیشانی پاسخگویی به مردم قرار دارد و هرگونه مشکلات در این حوزه باید با همکاری و تعامل دستگاه‌ها حل و فصل شود.

وی افزود: تعامل و همکاری بین دستگاه‌های مختلف نه تنها در روند اجرای پروژه‌های مسکن مؤثر است، بلکه می‌تواند به بهبود شرایط معیشتی مردم و رونق اقتصادی منطقه نیز کمک کند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.