محمدرضا ابراهیمی سرپرست حزب اعتماد ملی در گیلان خبرداد؛
حمایت حزب اصلاح طلب از ۴ کاندیدای انتخابات مجلس در گیلان
محمدرضا ابراهیمی سرپرست حزب اعتماد ملی در استان گیلان از حمایت این حزب از ۴ کاندیدای شهرستان های رشت و خمام، بندرانزلی، لنگرود و صومعه سرا خبر داد.
سرپرست حزب اعتماد ملی محمدباقر نوبخت را تنها کاندیدای مورد حمایت این حزب در شهر رشت اعلام کرد و گفت: در شهرستان صومعه سرا آقای محمود قاسم نژاد در شهرستان لنگرود آقای لاهوتی و در بندر انزلی آقای حق شناس کاندیدای مورد حمایت ما هستند.
وی ضمن ابراز تاسف از فضای سرد انتخاباتی گفت: شرایط باید به سمتی برود که از تمام سلایق برای انتخابات مجلسی بواقع مردمی کاندیدا داشته باشیم نه اینکه در میان ۱۱حوزه انتخابی مجلس بتوانیم تنها از ۴ کاندیدا حمایت کنیم.
ابراهیمی ضمن دعوت از مردم برای حضور در انتخابات عنوان کرد: تلاش ما حفظ آخرین سنگرها و باز نگه داشتن روزنه ای هر چند باریک و کمسو برای حفظ ارزش های آزادی خواهانه و تکثرگرایانه انقلاب اسلامی است
برچسب ها :حزب اصلاح طلب ، سرپرست حزب اعتماد ملی در گیلان ، گیل ابراز ، محمدرضا ابراهیمی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0