کد خبر : 26437
تاریخ انتشار : یکشنبه ۱۶ مهر ۱۴۰۲ - ۱۳:۰۷

برگزاری کنگره میان دوره ای انجمن جراحان عروق ایران در رشت

برگزاری کنگره میان دوره ای انجمن جراحان عروق ایران در رشت

دکتر حسین همتی عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی گیلان از برگزاری کنگره میان دوره ای انجمن جراحان عروق ایران در روزهای ۲۶ و ۲۷ مهر ماه جاری در رشت خبر داد. به گزارش گیل ابراز و به نقل از برنای گیلان: دکتر حسین همتی فوق تخصص جراحی عروق و عضو هیات علمی دانشگاه علوم

دکتر حسین همتی عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی گیلان از برگزاری کنگره میان دوره ای انجمن جراحان عروق ایران در روزهای ۲۶ و ۲۷ مهر ماه جاری در رشت خبر داد.

به گزارش گیل ابراز و به نقل از برنای گیلان: دکتر حسین همتی فوق تخصص جراحی عروق و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی گیلان در جمع خبرنگاران با اعلام این خبر گفت : انجمن های علمی تخصصی منجمله انجمن جراحان عروق ایران که برگزار کننده این همایش است امروزه از ترکیبی از نشست های وبیناری و نشست های حضوری بهره گیری می کند و در همایش های حضوری کمبودهای مربوط به سمینارهای تحت وب و وبینارها وجود دارد ، مرتفع خواهد شد .

وی افزود : انجمن جراحان عروق ایران جزء انجمن های علمی است که همیشه نشست های پرباری را در سطح کشور برگزار کرده است و آخرین نشست انجمن جراحان عروق ایران در گیلان در آبان سال ۹۵ بود و پس از آن نشستی در شهرستانها برگزار نشد تا اینکه پس از رفع پاندمی کرونا ، سال گذشته یک نشست در مشهد و اکنون بزرگترین نشست تاریخ انجمن جراحان عروق در گیلان در مهر ماه ۱۴۰۲ برگزار خواهد شد .

دکتر همتی اضافه کرد : رشته جراحی عروق رشته ای است که در تعامل و تماس با گروه زیادی از بیماران و رشته های تخصصی است . در واقع بیماران مبتلاء به انسداد عروق محیطی ، انسداد عروق مغز ، انسداد عروق اندامها ، مبتلاء به واریس ، بیماران سرطانی و دیالیزی و تصادفی و خیل عظیمی از بیمارانی که می توانند از خدمات جراحان عروق بهره ببرند تحت پوشش رشته جراحی عروق هستند و علاوه بر این تعامل زیادی این رشته با سایر رشته ها نظیر رادیولوژی ، قلب ، جراحی قلب و داخلی دارد .

وی تصریح کرد : در کنگره پیش رو ما علاوه بر جراحان عروق ، مهمان رشته های مختلف پزشکی و پرستاری نیز هستیم و از این رو که ارتباط علمی زیادی با این رشته ها داریم مباحث کنگره برای آنان نیز جذاب خواهد بود .

وی ادامه داد : خوشبختانه محل برگزاری کنگره از نظر امکانات در تالار مرکزی شهر بسیار مجهز و حرفه ای است و ما امیدواریم که با برگزاری این کنگره دستاورد علمی خوبی داشته باشیم و هم امکانات مناسبی را که در استان گیلان برای برگزاری چنین همایش هایی وجود دارد را به سایر استانها و همکاران دانشگاههای علوم پزشکی دیگر معرفی و ارایه نماییم .

گفتنی است کنگره میان دوره ای انجمن جراحان عروق ایران در روزهای ۲۶ و ۲۷ مهر ماه جاری در تالار مرکزی رشت برگزار می شود .

خبرنگار : ماریا اخوان

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.