کد خبر : 23675
تاریخ انتشار : سه شنبه ۱۱ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۳:۰۶

برگزاری ۲۰۰ پروژه میراث فرهنگی همزمان با ایام دهه فجر در گیلان

برگزاری ۲۰۰ پروژه میراث فرهنگی همزمان با ایام دهه فجر در گیلان

مدیرکل میراث فرهنگی گیلان اعلام کرد: برگزاری ۲۰۰ پروژه میراث فرهنگی همزمان با ایام دهه فجر در گیلان اختصاصی، سارا حقیقی _ مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان گیلان از برگزاری ۲۰۰برنامه در ایام دهه فجر خبر داد و گفت: برای این طرح‌ها بیش از ۲۱۰ میلیارد تومان هزینه شده و ۱۱۰ اتاق

مدیرکل میراث فرهنگی گیلان اعلام کرد: برگزاری ۲۰۰ پروژه میراث فرهنگی همزمان با ایام دهه فجر در گیلان

اختصاصی، سارا حقیقی _ مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان گیلان از برگزاری ۲۰۰برنامه در ایام دهه فجر خبر داد و گفت: برای این طرح‌ها بیش از ۲۱۰ میلیارد تومان هزینه شده و ۱۱۰ اتاق و ۵۰۰ تخت به تأسیسات گردشگری استان گیلان افزود شده است.

نشست خبری مراسم رونمایی از برنامه های اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان گیلان به مناسبت دهه مبارک فجر و همچنین برنامه ریزی جهت ورود ارزیابان یونسکو به گیلان برای ثبت رشت به عنوان شهر جهانی صنایع دستی روز سه شنبه ۱۱ بهمن ۱۴۰۱ برگزار شد.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان گیلان با اشاره به مراسم رونمایی ۲۰۰ برنامه تدارک دیده شده از سوی این اداره کل گفت: میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان گیلان ضمن حضور در نمایشگاه بین المللی گردشگری تهران که از تاریخ ۱۸تا ۲۱بهمن ماه سالجاری برگزار می شود، در بخش شهر خلاق خوراک، گردشگری تاریخی، تور میرزا کوچک خان جنگلی، گردشگری کشاورزی و فرصت های سرمایه های گذاری فعالیت دارد.

دکتر ولی جهانی، با اشاره به بهره برداری ۷۳ پروژه در ایام دهه فجر افزود: طی تفاهم نامه ی که با اداره کل کمیته امداد استان گیلان منقعد شده تاکنون ۴۰ خانه مسافر با دریافت تسهیلات تجهیز شدند.

وی با بیان اینکه برای پروژه های دهه فجر تاکنون بیش از ۲۱۰میلیارد هزینه شده است، به افتتاح یک هتل بوتیک با حجم سرمایه گذاری ۱۵۰ میلیارد ریال و پیش‌بینی اشتغال برای ۵نفر اشاره کرد و گفت: همچنین یک واحد پذیرایی بین راهی با حجم سرمایه گذاری ۸۵ میلیارد ریال و پیش‌بینی برای اشتغال ۲۰ نفر در این ایام به بهره برداری می رسد، که با افتتاح این پروژه ها برای بیش از ۲۵۰ نفر اشتغال ایجاد می شود.

مدیر کل میراث فرهنگی گیلان، در ادامه با اشاره به اینکه تاکنون ۱۰میلیارد تسهیلات برای تاسیسات گردشگری پرداخت شده، به افتتاح دو هتل با برآورد حجم سرمایه‌گذاری ۶۰۰ میلیارد ریال و پیش‌بینی اشتغال ۳۵ نفر عنوان کرد:با افتتاح این پروژه ها تاسیسات گردشگری گیلان به بیش از ۱هزار مجموعه گردشگری افزوده می شود.

دکتر جهانی، با اشاره به اینکه در ایام دهه فجر ۱۴ اقامتگاه بومگردی، با حجم سرمایه گذاری ۵۱۰میلیارد ریال و پیش بینی اشتغال برای ۵۳ نفرافتتاح می شود، بیان کرد: در ایام دهه فجر یک اقامتگاه بومگردی در روستای پیشه حصار فومن با حضور استاندار گیلان به صورت نمادین افتتاح می شود.

مدیر کل میراث فرهنگی،گردشگری و صنایع دستی استان گیلان با اشاره به اجرای ۱۱٠ برنامه فرهنگی در دهه فجر یاد آور شد: ۲ مجمتع گردشگری بزرگ با حجم سرمایه‌گذاری ۲۷٠ میلیارد ریال و پیش بینی اشتغال برای ۶۵
نفر در دهه فجر امسال افتتاح می شود.

مدیرکل میراث فرهنگی و گردشگری و صنایع دستی استان گیلان از افتتاح یک واحد پذیرایی بین راهی با حجم سرمایه‌گذاری ۸۵ میلیارد ریال و پیش‌بینی اشتغال ۲٠ نفر خبر داد و گفت: ۸ دفتر خدمات مسافرتی با حجم سرمایه گذاری ۱۶۴ میلیارد ریال و پیش‌بینی اشتغال برای ۲۰ نفر در ایام دهه فجر به بهره برداری می رسد.

ولی جهانی همچنین افزود: در راستای ثبت جهانی شدن شهر رشت به عنوان شهر صنایع دستی توافقاتی با شهرداری رشت انجام شده تا در برخی از میادین رشت مثل میدان گیل المان صنایع دستی نصب شود.

وی با توجه به افتتاح ۴ سفره خانه سنتی با حجم سرمایه گذاری ۱۵۳میلیارد ریال اذعان داشت: یک اقامتگاه سنتی با حجم سرمایه گذاری ۱۰ میلیارد ریال و پیش‌بینی اشتغال برای ۳ نفر نیز در این ایام به بهره برداری می رسد.

مدیر کل میراث گیلان گفت: در تاریخ ۱۰ اسفند میزبان مسئولین کشوری برای ثبت جهانی شهر لنگرود شهر ابریشم ایران هستیم.

وی در پایان با اشاره به برگزاری ۱۷ میز خدمت در ۱۷ شهرستان استان گیلان خاطرنشان کرد: ایجاد زیرساخت‌های گردشگری از مسئولیت‌های مهم اداره‌کل میراث‌فرهنگی استان گیلان و سایر دستگاه‌های مرتبط است که در این زمینه همکاری لازم را با سرمایه‌گذاران این حوزه خواهیم داشت.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.