کد خبر : 22806
تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۵ مهر ۱۴۰۱ - ۲:۱۲

نوسازی ناوگان اتوبوسرانی شهر رشت

نوسازی ناوگان اتوبوسرانی شهر رشت

سید امیر حسین علوی شهردار رشت از اختصاص ۳۰ دستگاه اتوبوس به ناوگان اتوبوسرانی شهر خبر داد. گیل ابراز_ سید امیر حسین علوی شهردار رشت ظهر امروز یکشنبه ۲۴ مهر ماه ۱۴۰۱ اظهار داشت: نوسازی ناوگان حمل و نقل شهری یکی از وظایف حائز اهمیت مدیریت شهری است و در راستای اجرای آن از سال

سید امیر حسین علوی شهردار رشت از اختصاص ۳۰ دستگاه اتوبوس به ناوگان اتوبوسرانی شهر خبر داد.

گیل ابراز_ سید امیر حسین علوی شهردار رشت ظهر امروز یکشنبه ۲۴ مهر ماه ۱۴۰۱ اظهار داشت: نوسازی ناوگان حمل و نقل شهری یکی از وظایف حائز اهمیت مدیریت شهری است و در راستای اجرای آن از سال گذشته با تلاش اعضای شورای اسلامی و شهرداری رشت با جذب منابع دولتی از وزارت کشور و سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور منابع لازم را دریافت و نسبت به ایجاد زیر ساختهای نوسازی ناوگان حمل و نقل اتوبوسرانی شهری اقدام شد.

شهردار رشت از اختصاص ۳۰ دستگاه به ناوگان اتوبوسرانی شهر رشت خبر داد و اضافه کرد: شهرداری رشت برای ساخت ایستگاههای جدید و بهسازی ایستگاههای اتوبوس فعلی نیز برنامه مشخصی دارد و این فرآیند با برگزاری فراخوان و تعریف مدل سرمایه‌گذاری در مرحله اجرا می‌باشد.

علوی اذعان داشت: هوشمندسازی ناوگان حمل و نقل اتوبوسرانی شهری نیز همزمان با بازسازی و نوسازی ناوگان اتوبوس‌ها در حال پیگیری می‌باشد تا در آینده بسیار نزدیک خدمات مطلوب و شایسته‌تری در راستای ایجاد رفاه و عدالت اجتماعی به شهروندان عزیز ارائه گردد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.