کد خبر : 21979
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۹ تیر ۱۴۰۱ - ۲۲:۳۶

موافقت رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی گیلان با تخصیص اعتبار برای ثبت جهانی ماسوله

موافقت رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی گیلان با تخصیص اعتبار برای ثبت جهانی ماسوله

رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی گیلان برای تخصیص اعتبار به فرایند ثبت جهانی ماسوله در بودجه ۱۴۰۱ موافقت کرد صبح امروز پنج‌شنبه، ۹ تیر ۱۴۰۱ ،جلسه رفع موانع ثبت جهانی ماسوله به ریاست «موسی فکور» فرماندار شهرستان و با حضور «بهروزی فر» نماینده شهرستان‌های فومن و شفت در مجلس شورای اسلامی، «شراره کاوسی» رئیس

رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی گیلان برای تخصیص اعتبار به فرایند ثبت جهانی ماسوله در بودجه ۱۴۰۱ موافقت کرد

صبح امروز پنج‌شنبه، ۹ تیر ۱۴۰۱ ،جلسه رفع موانع ثبت جهانی ماسوله به ریاست «موسی فکور» فرماندار شهرستان و با حضور «بهروزی فر» نماینده شهرستان‌های فومن و شفت در مجلس شورای اسلامی، «شراره کاوسی» رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان، « ولی جهانی» مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان، «علی پور» مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب و همچنین معاون امور جنگل مدیرکل منابع طبیعی استان گیلان برگزار شد.

گیل ابراز /اختصاصی ،سارا حقیقی _ رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان،در جلسه رفع موانع ثبت جهانی ماسوله گفت: با توجه به اتمام زمان جابجایی تخصیص های سال ۱۴۰۰ آنچه که می بایست اتفاق بیفتد از بودجه ۱۴۰۱ می باشد. بودجه ۱۴۰۱ دیروز به ما ابلاغ شده است. انشاالله ما هفته آینده در جلسه ای که با استاندار برای بررسی اولیه بودجه داریم،این مسأله در آنجا مورد ارزیابی قرار می گیرد و با توجه به تاکیدات استاندار محترم ماسوله در بودجه ۱۴۰۱ اعتبار ویژه ای خواهد داشت.

وی گفت؛ جلسات متعددی در زمینه اعتبارات مربوط به ثبت جهانی ماسوله با میراث‌فرهنگی استان تاکنون برگزار شده و ما متعهد به تخصیص اعتبار در این زمینه هستیم.

شراره کاوسی، با بیان اینکه بعضی از پروژه ها نیازمند اعتبارات ملی است تصریح کرد؛ اولویت ما باید بر روی اتمام پروژه‌های نیمه‌تمام استان باشد، پروژه‌هایی که مد نظر است در بودجه باید به صورت واقعی دیده شود تا در کمترین زمان به بهره‌برداری برسد./پایان

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.