کد خبر : 21322
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۱ - ۲۰:۲۳

برنامه‌ریزی به منظور افتتاح نمایندگی میراث‌فرهنگی در بخش دیلمان

برنامه‌ریزی به منظور افتتاح نمایندگی میراث‌فرهنگی در بخش دیلمان

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان گیلان از بازدید میدانی از بخش دیلمان شهرستان سیاهکل به منظور بررسی شرایط احداث نمایندگی میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در این شهر خبر داد. مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان گیلان از بازدید میدانی از بخش دیلمان شهرستان سیاهکل به منظور بررسی شرایط احداث نمایندگی میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان گیلان از بازدید میدانی از بخش دیلمان شهرستان سیاهکل به منظور بررسی شرایط احداث نمایندگی میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در این شهر خبر داد.
مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان گیلان از بازدید میدانی از بخش دیلمان شهرستان سیاهکل به منظور بررسی شرایط احداث نمایندگی میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در این شهر خبر داد.

گیل ابراز_ به گزارش روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان گیلان ولی جهانی در روز ۱۵ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۱ با اعلام این خبر گفت: «در بازدید روز گذشته که با همراهی جواد واحدی معاون محترم حقوقی، امور مجلس و استان‌های وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، نماینده محترم شهرستان‌های لاهیجان و سیاهکل در مجلس شورای اسلامی و همچنین فرماندار شهرستان سیاهکل از بخش کوهستانی دیلمان انجام شد، شرایط احداث و راه‌اندازی دفتر نمایندگی میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در این شهر مورد بررسی قرار گرفت.»

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان گیلان با تبیین اهداف این اقدام گفت: «طرح اولیه راه‌اندازی این دفتر نمایندگی توسط اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان گیلان تدوین شده و از جمله اهداف پیش‌بینی شده برای اجرای این طرح می‌توان به تسریع‌ در پاسخگویی به استعلامات و همچنین تسریع در امور مراجعات مرتبط با واحدهای گردشگری و هنرمندان صنایع‌دستی با توجه به بعد مسافت موجود تا بخش مرکزی شهرستان اشاره کرد.»

جهانی افزود: «مقدمات انجام این طرح به انجام رسیده و با توجه به اینکه بخش دیلمان شهرستان‌ سیاهکل به لحاظ بهره‌مندی از پیشینه شگرف تاریخی و همچنین شناسایی قریب به ۴۵۰ اثر فرنگی و تاریخی در این منطقه، با این اقدام می‌توان زمینه حفاظت حداکثری از این میراث ارزشمند تاریخی را فراهم کرد.»

او تصریح کرد: «پس از راه‌اندازی این دفتر کلیه استعلامات مربوط به بخش دیلمان، توسط کارشناسان مستقر در این نمایندگی پاسخ داده خواهد شد و این اقدام موجب صرفه‌جویی در هزینه‌ها و همچنین شتاب‌بخشی به انجام امور محوله خواهد شد.»

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان گیلان با اشاره به انجام آزمایشی این طرح گفت: «این طرح به صورت آزمیاشی و به مدت ۱ سال اجرا می‌شود و در صورت وجود ارزیابی‌های مثبت و تحقق اهداف پیش‌بینی شده برای مدت طولانی‌تری تمدید خواهد شد و لازم به ذکر است اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان گیلان در نظر دارد خصوصا در مناطق کوهستانی و صعب‌العبور نظیر مناطقی چون کجید، طول‌لات، جیرنده و خورگام نیز دفاتر نمایندگی این اداره‌کل را احداث کند.»

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.