گلايه مدیر عامل انجمن معلولین بینایی گیلان در پی توقف “ایران سپید”

“ایران سپید” روزنامه ویژه نابینایان است که به خط فارسی و بریل در تهران چاپ میشد اما قریب به دو سال است که به بهانه کرونا متوقف مانده و کسی هم پاسخگوی این نیست که در نهایت چه اتفاقی برای این روزنامه قرار است بیفتد. گیل ابراز _ مدیر عامل انجمن معلولین بینایی گیلان
“ایران سپید” روزنامه ویژه نابینایان است که به خط فارسی و بریل در تهران چاپ میشد اما قریب به دو سال است که به بهانه کرونا متوقف مانده و کسی هم پاسخگوی این نیست که در نهایت چه اتفاقی برای این روزنامه قرار است بیفتد.
گیل ابراز _ مدیر عامل انجمن معلولین بینایی گیلان با بیان اینکه روزنامه ایران سپید تنها روزنامهای است که به خط بریل برای افراد نابینا چاپ میشود،اظهار کرد: به دلیل بیماری کرونا این روزنامه متوقف شد. شاید ارزش این روزنامه برای خیلیها قابل لمس نباشد اما وقتی تنها داشته شما به عنوان یک فرد دارای معلولیت بینایی از تمام نشریات چاپی یک روزنامه باشد آن وقت چشمپوشی و دلکندن از ان کار آسانی نیست.
احمد ممتازی افزود:بنا بر اصل برابری فرصت ها و اجرای عدالت میطلبد که این حق نابینایان با همه هزینههایی که دارد برای انها محفوظ باشد و مسئولین مؤسسه ایران در اسرع وقت مسیر چاپ دوباره این روزنامه را هموار شازد و شبهات پیش آمده را هرچه زودتر رفع نماید.
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0