کد خبر : 17147
تاریخ انتشار : دوشنبه ۳ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۶:۲۰

سرپرست مدیریت درمان گیلان تاکید کرد: اطلاع رسانی و ترغیب و تشویق پزشکان در تولید نسخه الکترونیک

سرپرست مدیریت درمان گیلان تاکید کرد: اطلاع رسانی و ترغیب و تشویق پزشکان در تولید نسخه الکترونیک

دکتر قنبرپور سرپرست مدیریت درمان گیلان با بیان اینکه نزدیک به ۸۰درصد نسخ تولید شده توسط طرف های قرار داد در استان گیلان به صورت الکترونیک صادرمی شود خطاب به روسای مراکز درمانی و کارشناسان ستادی تاکید نمود که باید بر اجرای نسخه الکترونیک با ترغیب و تشویق پزشکان طرف قرار داد با همت مضاعف

دکتر قنبرپور سرپرست مدیریت درمان گیلان با بیان اینکه نزدیک به ۸۰درصد نسخ تولید شده توسط طرف های قرار داد در استان گیلان به صورت الکترونیک صادرمی شود خطاب به روسای مراکز درمانی و کارشناسان ستادی تاکید نمود که باید بر اجرای نسخه الکترونیک با ترغیب و تشویق پزشکان طرف قرار داد با همت مضاعف ادامه داد.

درجلسه وبینار شورای اداری مدیریت درمان تامین اجتماعی گیلان که با حضور روسای مراکز درمانی و کارشناسان ستادی برگزار شد دکتر قنبرپور سرپرست مدیریت درمان استان با بیان اینکه نزدیک به ۸۰درصد نسخ تولید شده توسط طرف های قرار داد در استان گیلان به صورت الکترونیک صادرمی شود خطاب به روسای مراکز درمانی و کارشناسان ستادی تاکید نمود که باید بر اجرای نسخه الکترونیک با ترغیب و تشویق پزشکان طرف قرار داد با همت مضاعف ادامه داد.
دکتر قنبر پور با اشاره به مزایای طرح نسخه الکترونیک اظهار داشت روسای مراکز درمانی در شهر محل خدمت به عنوان نماینده مدیریت درمان در آن شهر باید ارتباط مستمر با پزشکان ، موسسات طرف قرار داد ، نظام پزشکی و مقامات محلی درتداوم اجرای طرح نسخه الکترونیک داشته باشند.

سرپرست مدیریت درمان استان گیلان با بیان اینکه اجرای طرح نسخ الکترونیک از اولویت های مهم سازمان تامین اجتماعی است افزود: در فرودین ماه پزشکان و موسسات طرف قرار داد بیش از ۲۲۱ هزار نسخه الکترونیک تولید نمودند که این تعداد نزدیک به ۸۰درصد نسخ تولید شده توسط طرف های قرار داد استان است.
دکتر قنبر پور در ادامه به ارتباط موثرهمکاران با بیمه شدگان اشاره نمود و تسریع نمود که اجرای طرح نظرسنجی از مراجعین و بیمه شدگان در قالب طرح CRM (سامانه نظرسنجی از مراجعین ) به عنوان شاخص و معیار عملکرد مراکز درمانی در کسب رضایتمندی از مراجعین است افزود: در شش ماهه گذشته طبق اطلاعات بدست آماده از سامانه CRM میزان رضایتمندی بیمه شدگان استان از خدمات درمانی سرپایی ارائه شده در مراکز درمانی بالای ۸۶درصد و میزان رضایت از خدمات بستری در تنها بیمارستان ملکی استان نزدیک به ۹۰ درصد بوده است.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.