دیدار سردار ملکی فرمانده انتظامی گیلان با مدیرعامل سازمان منطقه آزاد انزلی

گیل ابراز_ به گزارش مدیریت روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد انزلی سردار ملکی فرمانده انتظامی گیلان به همراه جمعی از فرماندهان انتظامی با مهندس اکبری مقدم مدیرعامل سازمان منطقه آزاد انزلی دیدار کرد. در این نشست مدیرعامل سازمان منطقه آزاد انزلی نیروی انتظامی را ضامن امنیت و آرامش در حوزه های
گیل ابراز_ به گزارش مدیریت روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد انزلی سردار ملکی فرمانده انتظامی گیلان به همراه جمعی از فرماندهان انتظامی با مهندس اکبری مقدم مدیرعامل سازمان منطقه آزاد انزلی دیدار کرد.
در این نشست مدیرعامل سازمان منطقه آزاد انزلی نیروی انتظامی را ضامن امنیت و آرامش در حوزه های اقتصادی اجتماعی دانست و از زحمات شبانه روزی شان ایجاد امنیت در جامعه تقدیر کرد.
سردار ملکی فرمانده انتظامی گیلان نیز مناطق آزاد را یکی از مراکز مهم اقتصادی در کشور دانست و منطقه آزاد انزلی را یکی از مناطق مهم و تاثیرگذار در حوزه تجارت که به واسطه همسایگی با کشورهای حاشیه خزر توان اقتصادی بالایی را دارد معرفی کرد و به منظور ارائه خدمات به تجار و بازرگانان و همچنین ایجاد امنیت پایدار در حوزه های مختلف در سطح منطقه آزاد انزلی اعلام آمادگی کرد.
برچسب ها :سردار ملکی ، سردار ملکی ،گیل ابراز ، فرمانده انتظامی گیلان ، مدیرعامل سازمان منطقه آزاد انزلی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0