کد خبر : 16410
تاریخ انتشار : شنبه ۲۸ فروردین ۱۴۰۰ - ۲۲:۳۱

نسخه نویسی الکترونیک باعث ارائه خدمت بهتر و با کیفیت تر به بیمه‌شدگان می‌شود

نسخه نویسی الکترونیک باعث ارائه خدمت بهتر و با کیفیت تر به بیمه‌شدگان می‌شود

سید علی آقازاده در حاشیه بازدید از اداره بیمه سلامت شهرستان رشت ضمن اشاره به اجرای طرح نسخه نویسی الکترونیک گفت : نسخه نویسی الکترونیک باعث ارائه خدمت بهتر و با کیفیت تر به بیمه‌شدگان می‌شود. گیل ابراز: آقا زاده عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در حاشیه بازدید از اداره بیمه سلامت

سید علی آقازاده در حاشیه بازدید از اداره بیمه سلامت شهرستان رشت ضمن اشاره به اجرای طرح نسخه نویسی الکترونیک گفت : نسخه نویسی الکترونیک باعث ارائه خدمت بهتر و با کیفیت تر به بیمه‌شدگان می‌شود.

گیل ابراز: آقا زاده عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در حاشیه بازدید از اداره بیمه سلامت شهرستان رشت ضمن اشاره به اجرای طرح نسخه نویسی الکترونیک گفت : نسخه نویسی الکترونیک باعث ارائه خدمات بهتر و با کیفیت تر به بیمه‌شدگان می‌شود.وی افزود:در قانون برنامه ششم توسعه صراحتاً به بحث نسخه‌نویسی الکترونیک و پرونده الکترونیک سلامت بیماران اشاره شده است . وی اظهار امیدواری کرد با توجه محدودیت‌هایی که در کشور وجود دارد شاهدانجام اقدامات خوبی در اجرای این طرح بزرگ هستیم.

در این دیدار سید علی طبائی رئیس اداره بیمه سلامت شهرستان رشت گزارشی را در مورد اقدامات انجام شده در زمینه حذف دفترچه های کاغذی ، نسخه نویسی الکترونیک ، نسخه پیچی الکترونیک و استحقاق سنجی بیمه شدگان ارائه و خواستار مساعدت و همراهی همه دست اندر کاران در اجرای این طرح ملی شد. وی همچنین به طرح های مختلف سازمان بیمه سلامت در بهبود ارائه خدمات و الکترونیکی کردن فرایندها اشاره و اقدامات سازمان را در زمینه کاهش مراجعات بیمه شدگان در ایام کرونا ، اعتبار دهی سیستمی دفاتر درمانی و پوشش بیمه ای افراد فاقد بیمه را بر شمرد.آقا زاده در این بازدید ضمن دیدار با کارکنان از تلاشهای آنان در اجرای طرح ملی قدردانی کرد.

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.