کد خبر : 15296
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۹ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۲:۴۰

۴۰ درصد شرکت‌های فناور گیلان در حوزه IT فعال هستند

۴۰ درصد شرکت‌های فناور گیلان در حوزه IT فعال هستند

باستی از پرداخت تسهیلات بلندمدت با بهره کم به فناوران توسط پارک علم و فناوری گیلان خبر داد و گفت: ۴۰ درصد شرکت‌های فناور گیلان در حوزه IT فعالیت می‌کنند. گیل ابراز: «علی باستی» در خصوص حمایت از نوآوران و مبتکران، وظیفه این نهاد را حمایت از ایده‌ها جهت تبدیل به کسب و کار اعلام

باستی از پرداخت تسهیلات بلندمدت با بهره کم به فناوران توسط پارک علم و فناوری گیلان خبر داد و گفت: ۴۰ درصد شرکت‌های فناور گیلان در حوزه IT فعالیت می‌کنند.

گیل ابراز: «علی باستی» در خصوص حمایت از نوآوران و مبتکران، وظیفه این نهاد را حمایت از ایده‌ها جهت تبدیل به کسب و کار اعلام کرد و اظهارداشت: در اقتصاد رقابتی و مبتنی بر بازار که با تحولات زیادی هم همراه است کارآفرینی به عنوان موتور توسعه می‌تواند در رشد اقتصادی نقش بسیار مهمی داشته باشد.

رییس پارک علم و فناوری گیلان تفاوت پارک علم و فناوری با سایر سازمان‌های کارآفرین را مورد اشاره قرار داد و تصریح کرد: ایده‌های ورودی پارک علم و فناوری بایستی خصوصیاتی از جمله دانشی بودن، نهادینه شدن فناوری، خلاقیت و نوآوری داشته باشد و در عین حال هم ایده‌ها باید جدید و نو باشند.

وی تبدیل ایده و نمونه به محصول را بخش کوچکی از مسیر کارآفرینی که باید با طی فرآیندی تبدیل به کسب و کار شود خواند و ابراز داشت: فناوران ما باید مهارت‌هایی را کسب کنند که قبلا آموزش ندیدند و یا اینکه برای مستقل شدن، رشد و خروج باید تحت چتر حمایتی پارک علم و فناوری قرار بگیرند.

رییس پارک علم و فناوری گیلان از وجود مراکز رشد در این نهاد حمایت از کارآفرینی برای رشد ایده‌ها و تبدیلشان به کسب و کار خبر داد و اظهار داشت: یکسری امکانات را هم پارک علم و فناوری در اختیار جوانان قرار می‌دهد که آموزش بازاریابی، فروش، تیم‌سازی از جمله آن‌ محسوب می‌شود.

باستی مشاوره به فناوران در حوزه‌های مختلف، خدمات حقوقی و مالی و پرداخت تسهیلات بلندمدت با بهره کم را نیز از دیگر حمایت‌های پارک علم و فناوری از کارآفرینی خواند و یادآور شد: امکانات دفتری، کارگاهی، آزمایشگاهی، حضور در نمایشگاه داخلی و خارجی نیز از دیگر حمایت‌های ما از فناوران است.

وی خدمات مالکیت فکری و ثبت اختراع و معافیت‌های مالیاتی را هم جزئی از حمایت‌های پارک علم و فناوری دانست و اذعان کرد: تقریبا ۴۰ درصد شرکت‌های فناور استان گیلان در حوزه IT فعالیت می‌کنند و مهندسی مکانیک، کشاورزی و الکترونیک هم در رتبه‌های دیگر قرار دارند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.