کد خبر : 516
تاریخ انتشار : سه شنبه ۸ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۳:۴۸

🔷معاون برنامه ریزی و امور عمرانی فرمانداری شهرستان رشت؛ممنوعیت هرگونه حفاری و شکاف آسفالت از ۱۵ اسفند در شهرستان رشت

🔷معاون برنامه ریزی و امور عمرانی فرمانداری شهرستان رشت؛ممنوعیت هرگونه حفاری و شکاف آسفالت از ۱۵ اسفند در شهرستان رشت

🔴به گزارش پایگاه خبری تحلیلی گيل ابراز – در کارگروه حفاری‌های شهرستان رشت، که صبح امروز در فرمانداری شهرستان رشت برگزار شد،منا ابروفراخ معاون برنامه ریزی و امور عمرانی فرمانداری شهرستان رشت بر ممنوعیت حفاری ها و شکاف آسفالت در سطح خیابان و معابر شهرستان رشت تاکید کرد. 🔷در این جلسه معاون برنامه ریزی و

🔴به گزارش پایگاه خبری تحلیلی گيل ابراز – در کارگروه حفاری‌های شهرستان رشت، که صبح امروز در فرمانداری شهرستان رشت برگزار شد،منا ابروفراخ معاون برنامه ریزی و امور عمرانی فرمانداری شهرستان رشت بر ممنوعیت حفاری ها و شکاف آسفالت در سطح خیابان و معابر شهرستان رشت تاکید کرد.

🔷در این جلسه معاون برنامه ریزی و امور عمرانی فرمانداری شهرستان رشت با اشاره به نزدیک شدن ایام نوروز خواستار تسریع در ترمیم نوار حفاری ها ظرف یک هفته آینده شد و گفت: هرگونه حفاری از تاریخ۱۵ اسفند ماه سال جاری در سطح شهرستان رشت ممنوع می باشد.

🔶منا ابروفراخ، در ادامه با تاکید بر تسریع در انجام عملیات لکه گیری آسفالت جاده ها تصریح کرد:با توجه به نزدیک شدن ایام نوروز و ورود حجم کثیری از مسافران به گیلان به منظور رفاه حال مردم و مسافران عزیز باید هر چه زودتر انجام عملیات لکه گیری آسفالت ها در خیابان و معابرهای شهرستان رشت انجام شود.

🔷معاون برنامه ریزی و امور عمرانی فرمانداری شهرستان رشت با اشاره به اینکه در برخی موارد عدم نصب علائم هشداردهنده موجب بروز خطرات جانی و مالی برای مردم شده است، تاکید کرد: اقدامات لازم برای جلوگیری از هرگونه حوادث درخصوص پروژه های نیمه تمام شهرستان هر چه سریعتر باید انجام شده و تدابیر لازم در این زمینه انجام شود.

🔶وی با اشاره به اینکه اعتبارات ویژه ای برای مرمت آسفالت‌های شهری در آستانه نوروز ازسوی شهرداریها در نظر گرفته شده است، ادامه داد: خط کشی معابر، نیوجرسی‌ها و آماده‌سازی ایستگاه‌های cng برای بهره‌مندی شهروندان از دیگر برنامه‌هایی است که باید قبل از پایان ماه جاری اجرایی
شود.

🔷 ابروفراخ در همین زمینه افزود: پاکسازی شهری، زیباسازی فضای شهر آذین‌بندی معابر و خیابان‌ها و شست‌وشوی سطح شهر ها در شهرستان رشت به همین منظور آغاز شده است.

🔶لازم به ذکر است در ایام نوروز با توجه به تردد خودروها و حضور گردشگران و همچنین تراکم جمعیت مسافران نوروزی در تمام نقاط این شهرستان، این دستور به منظور جلوگیری از بروز هر سانحه ای در دستور کار شهرستان قرار می گیرد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.