مرمت و بازسازی ساختمان ساعت با مشارکت میراث فرهنگی انجام می شود

به گزارش گیل ابراز و به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل شورای اسلامی رشت، یکصد و پانزدهمین جلسه کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی رشت به ریاست فاطمه شیرزاد با دستور بررسی ترمیم و بازسازی ساختمان های تاریخی بافت مرکزی رشت برگزار شد. فاطمه شیرزاد با اشاره به اینکه ساختمان های بافت
به گزارش گیل ابراز و به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل شورای اسلامی رشت، یکصد و پانزدهمین جلسه کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی رشت به ریاست فاطمه شیرزاد با دستور بررسی ترمیم و بازسازی ساختمان های تاریخی بافت مرکزی رشت برگزار شد.
فاطمه شیرزاد با اشاره به اینکه ساختمان های بافت مرکزی شهرداری رشت نظیر ساختمان ساعت و ساختمان فرهنگ و هنر فرسوده شده و خطر ریزش آنان را تهدید می کند بیان کرد: بارها بر روی این موضوع تاکید شد و مقرر شد با مشارکت شهرداری رشت و اداره کل میراث فرهنگی بازسازی و ترمیم ساختمان های بافت مرکزی و تبدیل آن ها به موزه در دستور کار قرار گیرد.
رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر رشت خاطرنشان کرد: با توجه به اعلام آمادگی اداره کل میراث فرهنگی با مشارکت شهرداری رشت، مرمت و بازسازی ساختمان های بافت مرکزی در سال جاری به زودی آغاز می شود.
فاطمه شیرزاد اذعان داشت: افزایش موزه های تاریخی علاوه بر جذب گردشگر و جذابیت شهری می تواند عامل مهمی در معرفی فرهنگ و تمدن تاریخی شهر رشت در حوزهای مختلف باشد.
برچسب ها :بازسازی ساختمان ساعت ، فاطمه شیرزاد ، کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی رشت ، گیل ابراز ، میراث فرهنگی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0