کد خبر : 24264
تاریخ انتشار : جمعه ۱۱ فروردین ۱۴۰۲ - ۲۱:۱۷

تشکیل بیش از ۱۴۰۰ پرونده تخلف صنفی در طرح نوروزی گیلان

تشکیل بیش از ۱۴۰۰ پرونده تخلف صنفی در طرح نوروزی گیلان

مدیر کل صنعت ، معدن و تجارت گیلان گفت: در بازرسی هایی که از ۱۵ اسفند تاکنون انجام شد، یک هزار و ۴۰۵ پرونده تخلف به مبلغ ریالی ۲۷۷ میلیارد و ۱۵۸ میلیون ریال تشکیل شده است. تیمور پورحیدری بر اساس تصمیمات جلسه قرارگاه امنیت غذایی اظهار داشت: در خصوص ایام تعطیلات نوروز برای مسافران،

مدیر کل صنعت ، معدن و تجارت گیلان گفت: در بازرسی هایی که از ۱۵ اسفند تاکنون انجام شد، یک هزار و ۴۰۵ پرونده تخلف به مبلغ ریالی ۲۷۷ میلیارد و ۱۵۸ میلیون ریال تشکیل شده است.

تیمور پورحیدری بر اساس تصمیمات جلسه قرارگاه امنیت غذایی اظهار داشت: در خصوص ایام تعطیلات نوروز برای مسافران، کشتارگاه ها باید این سه روز تعطیل فعال باشند و علاوه بر سهمیه تخصیصی، ۲۰۰ تن مازاد دیگر نیز برای استان توزیع شود که در مجموع به حدود ۵۵۰ تن برسد.

وی با تاکید بر لزوم نظارت گسترده و چندجانبه تصریح کرد: شرکت پشتیبانی دام از تاریخ ۱۰ فروردین، برای دریافت مرغ منجمد از سوی فرمانداران به منظور تنظیم بازار سه روز تعطیلات آمادگی را دارد.

پورحیدری اولویت نخست را رصد و نظارت میدانی بر اقلام اساسی دانست و گفت: توزیع شکر دولتی، خرما و برنج نیز علاوه بر اقلام دیگر پرمصرف مردم در این ایام، مرتب در حال انجام است.
مدیرکل صمت گیلان با بیان اینکه بازرسان در سطح استان در دو شیفت صبح و عصر بر بازار و کالاهای اساسی نظارت خواهند داشت، گفت: قطعاً بازرسین و گشت های مشترک در ایام تعطیلات بر پایانه‌های مسافربری و میزان کرایه جابجایی مسافران، رصد و نظارت ویژه خواهند داشت.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.