رییس شورای شهر لاهیجان خبر داد: اعلام آمادگی۲۱ نفر از مناطق مختلف کشور برای به دست گرفتن سکان شهرداری لاهیجان

رییس شورای شهر لاهیجان خبر داد: اعلام آمادگی۲۱ نفر از مناطق مختلف کشور برای به دست گرفتن سکان شهرداری لاهیجان در جلسه رسمی شورای شهر لاهیجان عنوان شد؛ که ۲۱ نفر از مناطق مختلف کشور برای به دست گرفتن سکان شهرداری لاهیجان اعلام آمادگی کردهاند. به گزارش گیل ابراز ،جواد نجار تمیزکار با اعلام این
رییس شورای شهر لاهیجان خبر داد: اعلام آمادگی۲۱ نفر از مناطق مختلف کشور برای به دست گرفتن سکان شهرداری لاهیجان
در جلسه رسمی شورای شهر لاهیجان عنوان شد؛ که ۲۱ نفر از مناطق مختلف کشور برای به دست گرفتن سکان شهرداری لاهیجان اعلام آمادگی کردهاند.
به گزارش گیل ابراز ،جواد نجار تمیزکار با اعلام این خبر افزود :جلسه شورای اسلامی شهر لاهیجان با دستور بررسی کاندیدای تصدی سمت شهردار لاهیجان عصر امروز یکشنبه ۱۲مرداد ماه برگزار شدو در این جلسه مدارک ارسالی از سوی کاندیدای تصدی سمت شهردار بررسی گردید.
وی افزود: پس از اعلام فراخوان از سوی شورای اسلامی شهر، ۲۱ نفر برای تصدی سمت شهرداری لاهیجان اعلام آمادگی کردند .
وی گفت : افراد از جای جای کشور اعم لاهیجان و رشت تا شهرهای اصفهان ، تبریز ، تهران رزومه خود را به شورا ارسال کردند که پس از بررسی احراز شرایط این افراد در جلسات شورا، ۹ نفر از افراد یاد شده جهت ارائه برنامه های خود به شورای اسلامی شهر فراخوانده خواهند شد .
رئیس شورای اسلامی شهر لاهیجان گفت : اولویت طبق فراخوان با داوطلبان بومی و در شرایط مساوی احراز ارجعیت با داوطلبان لاهیجانی می باشد.
برچسب ها :تمیزکار ، رییس شورای شهر لاهیجان ، شهرداری لاهیجان
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0