کد خبر : 26039
تاریخ انتشار : شنبه ۱۱ شهریور ۱۴۰۲ - ۹:۳۷

اورژانس گیلان ؛

استقرار کدهای عملیاتی اورژانس گیلان در پایانه مرزی خسروی کرمانشاه

استقرار کدهای عملیاتی اورژانس گیلان در پایانه مرزی خسروی کرمانشاه
تاکنون ۳۰۰ نفر به صورت مراجعه حضوری از خدمات درمانی کارشناسان استان گیلان بهره‌مند شدند؛

ناوگان عملیاتی اورژانس استان به منظور ارائه خدمات درمانی به زائرین اباعبدالله الحسین (ع) در استان کرمانشاه و پایانه مرزی خسروی و محورهای مواصلاتی آن مستقر شد.

گیل ابراز _ به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (وب‌دا)؛ ناوگان عملیاتی اورژانس استان به منظور ارائه خدمات درمانی به زائرین اباعبدالله الحسین (ع) در استان کرمانشاه و پایانه مرزی خسروی و محورهای مواصلاتی آن مستقر شد.

تاکنون ۳۰۰ نفر به صورت مراجعه حضوری از خدمات درمانی کارشناسان استان گیلان بهره‌مند شدند که از این تعداد ۳۰ نفر به درمانگاه قصر شیرین و بیمارستان سرپل ذهاب، جهت ادامه درمان منتقل شدند.

گفتنی‌است؛ اورژانس گیلان با ۴۰ کارشناس زبده از شهرهای مختلف استان گیلان، جهت ارائه خدمت به زائرین اربعین حسینی، از تاریخ ۳۱ مرداد با ۸ دستگاه آمبولانس، ۲ دستگاه موتورلانس و ۱ دستگاه اتوبوس آمبولانس، در پایانه مرزی خسروی، مستقر شده است.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.