کد خبر : 5328
تاریخ انتشار : شنبه ۵ مرداد ۱۳۹۸ - ۸:۲۴

شهردار لاهیجان؛ برگزاری نخستین جشنواره اقوام گیلان با استقبال شهروندان در لاهیجان

شهردار لاهیجان؛  برگزاری نخستین جشنواره اقوام گیلان با استقبال شهروندان در لاهیجان

شهردار لاهیجان؛ برگزاری نخستین جشنواره اقوام گیلان با استقبال شهروندان در لاهیجان شهردار لاهيجان گفت: نخستین جشنواره اقوام استان گیلان با استقبال شهروندان در لاهیجان برگزار شد. ✴به گزارش پایگاه خبری گیل ابراز،به نقل از روابط عمومی اداره ارتباطات و امور بین الملل شهرداری لاهیجان،مسعود كاظمی در گفت و گويی افزود: این جشنواره با مشارکت

شهردار لاهیجان؛
برگزاری نخستین جشنواره اقوام گیلان با استقبال شهروندان در لاهیجان

شهردار لاهيجان گفت: نخستین جشنواره اقوام استان گیلان با استقبال شهروندان در لاهیجان برگزار شد.

✴به گزارش پایگاه خبری گیل ابراز،به نقل از روابط عمومی اداره ارتباطات و امور بین الملل شهرداری لاهیجان،مسعود كاظمی در گفت و گويی افزود: این جشنواره با مشارکت شورای اسلامی شهر، شهرداری لاهیجان و هیات ورزش روستایی و بازی های بومی و محلی استان گیلان در پارک جنگلی میرصفا لاهیجان با حضور بیش از سه هزار نفر برگزارشد.

وی اضافه کرد: در این جشنواره با حضور هیات های ورزش روستایی و بازیهای بومی و محلی 10 شهرستان استان بازی های بومی محلی، غرفه های غذا و نان محلی، صنایع دستی، مسابقات نمادین کشتی گیله مردی، نمایش های آیینی، موسیقی محلی و لافند بازی در فضای زیبا و دلپذیر پارک جنگلی میرصفای لاهیجان اجرا شد.

کاظمی گفت: استقبال شهروندان از این جشنواره تیم مدیریت شهری را بر آن داشت تا با برگزاری جشنواره های مختلف برای شادابی و نشاط مردم برنامه ریزی کند.


وی اضافه کرد: اجرای جشنواره های مختلف در طول سال در لاهیجان باعث شد این شهر به عنوان شهر جشنواره ها در سطح استان و کشور شناخته شود.
شهردار لاهیجان در پایان از حمایت ها و پشتیبانی فرماندار و اعضای شورای تأمین و شورای اسلامی شهر و تلاش های کارکنان شهرداری قدردانی کرد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.