آتش نشان و هیمالیانورد شهر باران، بدون حامی
جواد پیروی ، از پرسنل شهرداری رشت در سازمان اتش نشانی و خدمات ایمنی و از کوهنوردان با تجریه گیلانی میباشد که این روزها هیچ حامی ندارد….
اتش نشان و هیمالیانورد شهر باران جواد پیروی در حال اجرای پروژه بزرگ نشان پلنگ برفی می باشد.
نشان پلنگ برفی از طرف فدراسیون کوهنوردی روسیه به کوهنوردان با تجربه ای اهدا میگردد که بتوانند به 5 قله بالای هفت هزار متر در منطقه پامیر و تیان شان، رشته کوه هیمالیا صعود کنند
جایزه پلنگ برفی یکی از معتبرترین جوایز کوهنوردی در جهان می باشد.
آتش نشان جواد پیروی سال گذشته در اولین گام خود از اجرای این پروژه موفق شد به قله 7134 متری لنین در کشور قرقیزستان را در کنار دگر همنورد گیلانی خود مهران نجفی با هزینه ای بالغ بر شش هزار دلار که نود درصد ان هزینه شخصی بود و از طریق وام بانکی تهیه شده بود، صعود کند و مدال برنز آسیا دریافت کند و اولین گام از اجرا این پروژه را با موفقیت بردارد.
حال اتش نشان شهر ما در گام دوم تصمیم دارد دو قله کورژنوسکایا به ارتفاع 7105 متر و سامانی به ارتفاع 7495 متر صعود کند که هزینه ای بالغ بر شصت میلیون تومان هزینه خواهد داشت.
در حالی که تنها بیست روز تا انعقاد قرارداد جهت اعزام به این قلل باقی مانده هنوز هیچ حامی جهت هزینه صعود ندارد و پروژه صعود های او در حال لغو شدن می باشد.
وی سریعا نیازمند حمایت همه جانبه همه مسئولین و ورزش دوستان می باشد.